Het verkoopteam stelt zich voor

Wij van KIN Makelaars verwelkomen u graag als één van de trotse toekomstige bewoners van
het project Nassaustaete in Rijen. Binnen dit nieuwe fantastische plan woont u in een prettige leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik: Nassaustaete in Rijen is optimaal genieten van binnen en van buiten! Een plek waar iedereen zich thuis zal voelen.

Wij zijn dan ook heel trots op het feit dat
De Bunte Vastgoed Zuid ons heeft gevraagd dit prachtige project voor hen te verkopen.
Als deskundig en gerenommeerd makelaars- kantoor met haar wortels in Rijen kennen wij de Rijense woningmarkt als geen ander. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij het aankopen van een nieuwe woning of een nieuw appartement. Daarom staan wij voor u klaar om u te adviseren en u zo goed mogelijk te begeleiden bij het aankoopproces. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht, deskundigheid en enthousiasme, u mag het allemaal van ons verwachten.

Heeft u interesse in één van de nieuwe appartementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

KIN MakelaarsKIN MAKELAARS    
Hoofdstraat 27 | 5121 JA Rijen    
rijen [et] kinmakelaars [punt] nl (rijen[at]kinmakelaars[dot]nl) | www.kinmakelaars.nl    
0161 - 244 844

 

Verkoopteam
Knud NelissenPepijn LaurijsenMitchel Bouwmeester
knud [et] kinmakelaars [punt] nl (knud[at]kinmakelaars[dot]nl)pepijn [et] kinmakelaars [punt] nl (pepijn[at]kinmakelaars[dot]nl)mitchel [et] kinmakelaars [punt] nl (mitchel[at]kinmakelaars[dot]nl)
51.588540088722, 4.9061680543434