Welkom in Rijen

Nieuwbouwproject ‘Nassaustaete’ is gelegen op de hoek van de Nassaulaan en de Monseigneur Ariënsstraat in het dorp Rijen. Rijen is met 17.000 inwoners de grootste dorpskern van de gemeente Gilze en Rijen en bevindt zich in het groene hart tussen de grote steden Breda en Tilburg.

Het nieuwe complex is gelegen op loopafstand van ruim 1000 ha bosgebied tussen Rijen, Oosterhout en Dorst. Ook het (winkel)centrum van Rijen is dichtbij (ca. 1 km).

Je vindt in Rijen een uitgebreid aanbod aan goede voorzieningen. Zo zijn er verschillende basisscholen en vele sportvoorzieningen aanwezig. Daarnaast vind je aan de Hoofdstraat een divers aanbod van winkels voor dagelijkse boodschappen en sfeervolle horeca verspreid door het dorp.

Vanwege de centrale ligging in Midden-Brabant is Rijen een ideale uitvalsbasis. Via het eigen treinstation ben je binnen tien minuten in Breda of binnen een kwartier in het centrum van Tilburg. Daarnaast bevindt de bushalte zich direct voor de deur. Ook met de auto is Rijen uitstekend bereikbaar. De gunstige ligging nabij de uitvalswegen A27 richting Breda-Utrecht en de A58 richting Roosendaal-Eindhoven zorgt er voor dat je overal dichtbij bent. Kortom, als je in Rijen woont heb je alles binnen handbereik!

51.588540088722, 4.9061680543434